Information

Liverpool FC er ansvarlig for det sportslige indhold og gennemførelsen af denne. Skolen arrangeres i samarbejde med lokale fodboldsklubber i hele Europa. 

TRÆNERNE/INSTRUKTØRER
Alle instruktører er professionelle trænere ansat ved Liverpool Fodboldklub, Liverpool International Football Academy. Disse har træning og instruktion af unge fodboldspillere som erhverv.

DELTAGERE
Deltagerne er i alderen 6-14 år.

Løbende vurderes det om grupperne skal udvides eller evt. sammelægges ved for lav tilmelding (dog vil der max være 14 grupper i alt).

Det er ikke tilladt at tilmelde en deltager i en klasse, hvor han eller hun er for gammel til at være. En yngre deltager som til daglig spiller i en ældre aldersklasse, kan dog tilmeldes i denne aldersklasse (baseret på fødselsår).

TRÆNINGSTIDER
Vi træner fra kl. 10 til kl. 15 hver dag. Mødetid er kl. 09.30.

FORÆLDREMØDE
Det bliver afholdt forældremøde kl. 09.40 på førstedagen.

FROKOST
Klubben tilbyder frokost til alle deltagere. Dette skal bestilles og betales på onlinesiden hvor du tilmelder dig.

HVAD FÅR DU

 • Træning af professionelle trænere fra Liverpool FC
 • LFC Academy skills challenges.
 • LFC Academy player workshops.
 • Medaljer til prisvinderne.
 • Diplom.
 • Evaluerigsskema.
 • Fodbold.
 • Frugt.
 • Være med i kåringen om deltagelse i en gratis fodboldskole i Liverpool.

VIDSTE DU AT
Der vil blive udvalgt en heldig deltager fra hver og en af årets skoler i Skandinavien til at deltage på en LFC International Football Academy Soccer School i selveste Liverpool *. Deltageren fra hver skole vil blive udvalgt på grundlag af sin holdning som fodboldspiller både på og udenfor fodboldbanen, og som på skolen har vist de færdigheder og egenskaber, det kræves for at spille “The Liverpool Way”.
Det er en eksklusiv mulighed for vinderne, at kunne deltage på en fodboldskole i Liverpool, og dette vil bringe dem fysisk nærmere til klubben.
* Fly og hotel er ikke inkluderet.

E-MAILADRESSE
Det bliver udsendt information til deltagerne, en uge før skolen starter. Det er vigtigt at I har skrevet den korrekte e-mailadresse og at denne tjekkes med jævne mellemrum. Tjek også mappen med uønsket post/spam, da e-mails som bliver sendt ud til mange deltagere samtidig, kan havne der.

PROGRAM
09.30 Registrering (se tavle for hvilken gruppe du er i og gå hen til den, efter at du er registreret)
10.00 Vi er inddelt i puljer, har fået en bold hver og er i gang!
11.15 Frugtpause
11.25 Vi lærer flere fodboldøvelser.
12.30 Frokost. Den skal bestilles og betales ved tilmelding.
13.15 Vi lærer flere fodboldøvelser.
15.00 Registrering ud af skolen – vigtigt at pårørende eller andre afhenter.
Skolen er færdig 15.00 alle dagene.
Vi vil have en fællessamling ved starten den første dag (kl. 09.45) og ved afslutning på sidste dagen (kl. 14.30).

ENGELSK
Selvom trænerne er engelske, så vil undervisningen foregå på et fodboldsprog som alle forstår. De har træning og instruktion af unge fodboldspillere som erhverv – og de er vant til at rejse hele verden rundt, så dette er de gode til! I tillæg har vi danske assistenttrænere med i alle grupperne.

GRUPPER/KLASSER
Der er mange som ønsker at komme i samme gruppe som kammeraten/veninden. Dette kan vi ikke garantere. Vi kan nemlig slå grupperne sammen / dele grupperne op efter behov. Men fortvivl ikke, for vi er samlet på banerne og meget sammen i årgangs grupperne. Plus vi har en meget stor erfaring i dette. Vi har max.16 spillere pr. træner, og er derfor delt op i grupper. Husk, det er også hyggeligt/sjovt at lære nogle andre deltagere at kende, end kun lige sin normale træningsven.

FORÆLDRE/BEDSTEFORÆLDRE MM. REGLER
Forældrene/bedsteforældrene mm. er meget velkomne til at overvære træningerne. Dog skal man IKKE forstyrre deltagerene imellem 10.00-12.30 og 13.30-15.00. Hvis man skal have kontakt med en af deltagerne, skal dette gå igennem lederne, udenfor banerne. Vi vil da hente deltageren ud af gruppen. Men forældre m.fl. er meget velkomne til at blive og se på, efter de anvisninger vi giver på førstedagen.

KIOSKSALG
Der vil være mulighed for at købe souvenirs, såsom originale LFC trøjer mv.

HOTEL
Der arbejdes på specialtilbud på overnatning fra lokale hoteller o.l som deltagerne kan benytte sig af, hvis man ønsker dette. Vi kommer tilbage med yderlig information når skolen nærmer sig.
Liverpool Fodbolsskole tager ikke ansvaret for deltagerne, udover de fastsatte træningstider – overnatning organiseres selv af deltagernes forældre/bedsteforældre.

FOTOGRAFERING
Ved at tilmelde en deltager til Liverpool fodboldskole, godkender jeg også at LFC og deres samarbejdspartnere kan komme og fotografere eller filme deltageren under træning og kamp, og at disse billeder kan anvendes i vores reklame- og markedsmateriel nu og i fremtiden.

HUSK AT MEDBRINGE

 • Drikkeflaske til at have med ud på banen.
 • Benskinner.
 • Fodboldstøvler.

Medbring altid noget tøj til at træne i regnvejr (for så bliver det ikke regnvejr). Det er godt at have et par ekstra rene sokker med til hver dag – hvis det bliver regn, så slipper man for vabler osv.

Vi vil komme tilbage med reglerne for ind og udskrivning hver dag på skolen, ca. en uge før skolen starter.

Under fodboldskolen vil der være en vagt telefon – Telefonnummer står på tavlen.

Tilbage er kun at sige ”kridt skoene og være klar til at yde en indsats”.

VELKOMMEN TIL FODBOLDSKOLEN!

_________________________________

SPØRGSMÅL OG SVAR

Forsikring

Forsikring i forbindelse med fodboldskolerne i Danmark
Forsikringsselskaberne i Danmark siger følgende: Det er forældrenes eget ansvar at have afbuds/ulykkeforsikring på eget barn. I tilfælde af tvivlsspørgsmål, kontakt venligst eget forsikringsselskab.

Liverpool International Academy Europe refunderes (minus gebyr £ 30/30 euro). Gebyr opkræves alt på grund af online-booking), indtil tilmeldingsfristen udløber. Ingen refusion efter dette på grund af lukket registrering uanset årsag. Så er det deltagerens / værgernes forsikring, der gælder i tilfælde af sygdom / skade. Årsagen er, at vi har bestilt alt, trænere og alt, hvad der følger med dette. I tilfælde af force majure gælder separate regler; I tilfælde af sådanne hændelser skal man forvente, at LFC Academy flyttes, eller at der tilbydes kuponer på andre eller senere LFC Academies.

Force Majeure

Sælger og ingen af vores partnere er ansvarlige for vejrforhold, lukkede faciliteter eller andre uheld, som er ude af vores kontrol. Sælgeren vil ikke tage ansvar for fejl, mangler, tekniske vanskeligheder eller naturkatastrofer, krig, oversvømmelse og elektriskeuheld og lignende uheld, som er ude af vores kontrol.

Er jeg tilmeldt?

Du modtager en bekræftelse fra www.deltager.no straks din tilmelding er betalt. Så er alt i orden. Hvis du alligevel ikke modtager bekræftelsen og beløb er trukket på din konto må du tage kontakt med deltager.no – dette gøres pr. E-mail: deltager@dnbnor.no

Kan jeg melde fra?

Du kan afmelde dig fodboldskolen indtil fristen for tilmeldingen udløber. Du vil da blive trukket £30 for løbende omkostninger. Pengene overføres til din konto.

Hvad hvis jeg bliver syg?

Når ansøgningen er udløbet, træder deltagerens egen forsikring i kraft, hvis du ikke kan deltage eller deltage i LFC Academy.

Kan jeg bytte skole?

Hvis du ønsker at bytte skole (fra et tidspunkt til et andet), skal du afmelde dig. Du vil da blive trukket £30 for løbende omkostninger. Pengene overføres til din konto. Derefter tilmelder du dig i ønsket klasse på ønsket skole.

Kommer vi i samme gruppe?

Når to deltagere tilmelder sig samtidigt, kommer de temmelig sikkert i samme gruppe. Men desværre er der ingen garantier. For at grupperne skal fyldes rigtig op, bliver deltagerne flyttet lidt rundt og nogen gange slås grupper sammen. Husk at det er fodbolden som skal være i fokus og at det sportslige tæller mest.

Hvornår kommer der info?

Det sendes ud info en uge inden skolen begynder. Det er derfor vigtigt at E-mailadressen, som benyttes ved tilmelding, er korrekt og at den læses med jævne mellemrum. Husk også hvis du har tilmeldt flere, så kommer informationen kun en gang til hver E-mailadresse.